Mobilshop Ela që del me njoftim pas djegies së ETC në Klinë

Mobilshop Ela në Klinë ka dal me njoftim pasi ETC u përfshi nga zjarri.

Ky është njoftimi:

Njoftojmë të gjithë klientet tanë , që sot ETC-KLINË u përfshi nga flakë të mëdha , e bashkë më të edhe njëra nga pikat tona të Mobilshop Ela brenda këtij objekti . Fatmirësisht ka vetëm dëme materiale dhe asnjë të lenduar .
Ne vazhdojmë punën tonë rregullisht ne pikën tjetër në Kijevë !
Ju faleminderit !