NË QKUK KRYHET NJË OPERACION QË ËSHTË KRYER VETËM 13 HERË NË BOTË (VIDEO)

Tumori u hoq nga veshka dhe fshikëza urinare e një kosovari 79 vjeçar nga Mitrovica.

Operacioni për largimin e masës tumorale 15 centimetërshe u krye në Klinikën Urologjike të QKUK-së dhe ishte i veçantë, për dy arsye.

Pacienti kishte lindur me këtë anomali të veshkës, ndërsa masa e tumorit iu krijua për disa vite, njofton Klan Kosova.

Mjeku tha se ky operacion, që u krye fal  punës së ekipit të urologjisë, ishte i veçantë edhe për një arsye tjetër – ishte vetëm rasti i 14 që u regjistrua në krejt botën, kur ndërhyhet që veshka që kanë kësi çrregullimi. /