Ministri Jevtiq i Kosovës vaksinohet në Serbi

Ministri në detyrë për Komunitete dhe Kthim i Kosovës, Dalibor Jevtiq është vaksinuar sot, në Serbi.

Ai ka marrë atje vaksinën kundër Covidit-19, teksa në rrjetin social në Facebook, ka ndarë edhe fotografi nga ky moment.

“Është e rëndësishme që të vaksinoheni kundër këtij virusi. Më vjen keq për njerëzit në Kosovë që nuk mund të vaksinohen në vendin e tyre”, tha Jevtiqi, pas vaksinimit në Qendrën Shëndetësore, në Kurshumli.

Jevtiqi i cili njëherësh është edhe nënkryetar i Listës Serbe, kishte parapëqyer që ta zgjidhte Serbinë vendin ku do të vaksinohej kundër Coronavirusit.

Kujtojmë se në Kosovë ende nuk kanë arritur vaksinat kundër Coronavirusit.

SHARE