Milaim Zeka lajmërohet nga spitali, tregon arsyen e gjendjes së keqe shëndetësore

Ish-deputeti Milaim Zeka ka treguar arsyen se pse është shtrirë në spital.

Ai ka shkruar se pas një shqetësimi të gjatë, të shkaktuar nga koha kur ishte në burg në vitin 1981 ka vendosur që të shtrihet në spital. Ai tha se është bërë operacion.

Zeka ka falenderuar stafin dhe njerëzit që janë kujdesur për të.

Lajmin se Zeka është shtrirë në spital e ka bërë të ditur pak minuta më parë gruaja e tij përmes një shkrimi në Facebook.