Amerika dërgon një grup ushtarësh në Kosovë

Një një grup i ri ushtarësh nga Amerika kanë zbarkuar në Kosovë.

Kjo është bërë e ditur në faqe zyrtare të KFOR-it në FB. Ndërsa thuhet se të njëjtit kanë ardhë më 8 nëntor, dhe janë vendosur në Kampin Bonsteel,

“Rotacioni më i ri i Ushtarëve të Sh.B.A në Kosovë – KFOR 28 – arriti më 8 nëntor në Kampin Bondsteel ku ata do të vendosen për pjesën e mbetur të vendosjes së tyre me Forcën e Kosovës të udhëhequr nga NATO.

Trupat # KFOR28 krijojnë Komandën Rajonale të KFOR-it në Lindje, një përbërës i udhëhequr nga SH.B.A. i KFOR-it i ngarkuar për garantimin e sigurisë dhe sigurisë dhe lirisë së lëvizjes për anëtarët e komunitetit të #Kosovës në përputhje me Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Mirësevini, KFOR 28!”, thuhet në njoftim./Indeksonline

SHARE