Melos Zenunaj përsëri në KF Dukagjini

KF Dukagjini, përmes një postimi në rrjetin social FB ka bërë të ditur se Melos Zenunaj iu është bashkuar sërish.

Ky është postimi i plotë:

M𝑒𝑙𝑜𝑠 𝑍𝑒𝑛𝑢𝑛𝑎𝑗 𝑣𝑖𝑠ℎ𝑒𝑡 𝑝𝑒̈𝑟𝑠𝑒𝑟𝑖 𝑚𝑒 𝑛𝑔𝑗𝑦𝑟𝑎𝑡 𝑏𝑎𝑟𝑑ℎ𝑒̈𝑒𝑔𝑗𝑒𝑙𝑏𝑒𝑟𝑡.
Futbollisti i cili edhe hapat e parë ne futboll i kishtë nisur pikërisht me klubin e Dukagjinit, rikthehet përsëri ne vendlindjen e tij. Melosi për tri vitë rradhazi ishtë paraqitur tek skuadra e Flamurtarit nga Prishtina, me të cilën është aktivizuar edhe ne sezonin vjeshtor.
“Melo” luan pothuajse ne të gjitha pozitat e vijës se fundit të mbrojtjes, ndërsa ne i urojmë mirëseardhje ne “18 Qershori”, duke i dëshiruar shumë suksese me logon dhe fanelën me të cilën ai është zhvilluar si futbollist.

SHARE