Më 15 Qershor në Dollc të Klinës bëhet përurimi i Lapidarit të Dëshmorëve të Kombit nga Familja Prënademi

Më 15 Qershor 2024 në ora 11:00 në Bulevardin Prënademeve në fshatin Dollc të Klinës do të bëhet përurimi i lapidarit të Dëshmorëve të Kombit Prend Ndue Përnademi, Palush Ndue Prënademi, Prëk Zef Prënademi, Nikë Gjon Prënademi.

Një ngjarje që nderon sakrificat dhe heroizmin e atyre që dhanë jetën për bashkimin kombëtar.

Ceremoni kjo e organizuar nga Familja Prënademi me moton “Amantin mos harroni – Shqipërinë ta Ribashkoni – Dëshmorët e Kombit – LAVDI!

Familja Prënademi fton miqtë, familjarët e qytatetarët të marrin pjesë në këtë ngjarje.