Më 14 dhjetor 2019 mbahet Akademi përkujtimore në 21 vjetorin e rënies se Mujë Krasniqit dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij 09/12/2019 

Me rastin e 21 vjetorit të rënjes se dëshmorit të kombit Mujë Krasniqi dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij, si dhe 180 dëshmorëve të kombit te kësaj brigade, mbahet Akademi përkujtimore. Akademia mbahet në sallën e kuqe të pallatit të rinisë në Prishtinë me 14 dhjetor 2019 në orën 16:00.

SHARE