Mbi 1 mijë e 800 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shqiptuar 1 mijë e 838 gjoba trafiku.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 20 aksidente me të lënduar dhe 35 me dëme materiale.

Në 24 orëshin e fundit janë arrestuar 22 persona dhe 17 janë dërguar në mbajtje.