LVV-ja ia merr një asamblist PDK-së në Kaçanik

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka prezantuar aderimin më të ri në partinë e tij.

Bëhet fjalë për Besim Vishin i cili ka qenë asamblist i PDK-së në Kaçanik, ndërsa Kurti ka thënë se nga sot Vishi është bashkuar me Vetëvendosjen.

Kurti ka thënë se e ka pritur inxhinierin e elektroteknikës në zyrën e tij bashkë me kandidatin për deputetë të Vetëvendosjes, Liburn Aliu.

Shkrimi i plotë i Kurtit:

Besim Vishi, asambleisti i PDK-seë neë Kaçanik, nga sot eështeë aneëtar i Leëvizjes VETEëVENDOSJE!. Besimi eështeë inxhinier i diplomuar i elektroteknikeës, ka peërfunduar studimet neë Universitetin e Prishtineës, neë Fakultetin Teknik, neë drejtimin e sistemeve elektroenergjetike. Neë teë kaluareën ka punuar neë KEK/KEDS si koordinator i neëndistriktit peër rrjeta elektrike peër Kaçanik e Han teë Elezit, pastaj shef i njeësiseë peër keëto zona neë Doganeë, si oficer i larteë i ekzaminimit, si dhe neë shkolleën e mesme “Dardania” neë Han teë Elezit si profesor i leëndeëve teë elektroteknikeës. Ateë e mireëprita neë zyren time bashkeë me aneëtarin e kryesiseë dhe kandidatin toneë peër deputet, Liburn Aliu. Besimi do teë punojeë me ne dhe krejt bashkeë ecim drejt teë ardhmes seë ndritur.