Luftëtarët e fshatit Çabiq,foto nga lufta 1998/99

Në këtë foto nga lufta shihen luftëtarët,Çlirimtarët tonë nga fshati Çabiq nga fshati ku dha shumë për kulturë e për luftë, fshati Çabiq si gjithmonë njihet për mikëpritje e për kulturë dha shumë këngëtarë e për luftë dha shumë trima.

Siç shihen në foto janë : Hamit Gashi,Halit Gashi,Musë Buzhala,Naser Morina,Agron Mirdita,Bedri Gashi,Milaim Gashi,Nurë Gashi dhe Ali Gashi.

Të gjithë këta trima që i shihni ,sot janë të gjallë dhe e gëzojnë lirinë që bashk me shokë e fituan dhe janë krenarë.

Në foto shihet dhe Halit Gashi i cili është më i njohur për publikun si këngëtarë dhe si ushtarë,në foto shihet dhe vëllau i Halitit,Hamit Gashi i cili është i njohur si muzikant bashk me vëllaun e tij Halit Gashin.