Lirohet Drejtori i Urbanizmit në Klinë dhe zyrtari komunal

Lirohet Drejtori i Urbanizmit në Klinë, Lorenc Marleku dhe zyrtari Ali Gashi.

Të njëjtit u arrestuan nga Policia dy ditë më parë brenda zyrave në Komunë.

Klina Info kishte raportuar rreth këtij rasti, ndërsa lirimi i tyre në procedurë të rregullt në Gjykatën e Pejës.

Të njëjtit do të mbesin në arrest shtëpiak, deri në seancën e radhës.