Lëvizja VETËVENDOSJE!, në Klinë ka vazhduar zgjerimin dhe shtrirjen e partisë edhe në një fshat të Komunës së Klinës.

Lëvizja VETËVENDOSJE!, në Klinë ka vazhduar zgjerimin dhe shtrirjen e partisë edhe në një fshat të Komunës së Klinës.

Fshati Resnikë, ishte pika e radhës që LVV, sonte e vizitoj. Përmes një shkrimi në faqen zyrtare në facebook, LVV njoftoj se sot ka vizituar fshatin Resnikë për të njohur për së afërmi problemet dhe brengat e banorëve të këtij fshati dhe njëkohësisht ka themeluar piken e re në këtë fshat.

Kryetar i pikes në këtë fshat u zgjodh z.Kamer Xhema