Lalushi dhe Lala vin me skeçin – Gjykata Speciale

Humoristi i mirënjohur Lalushi, si çdo herë, edhe për këtë vit si duket do ketë shumë surpriza me skeqet e tij interesante, e që lidhen me përditshmërinë tonë, shkruan Klina info

Ai nuk ka të ndalur sidomos duke prekur në tema aktuale. Përveç skeqeve për rininë, ai ka prekur edhe temën më të përfolur kohëve të fundit, atë për Gjykatën Speciale.

Lalushi në profilin e tij në facebook, paralajmëron më shumë se 40 skeçe për muajin nëntor.Lalushi, kohëve të fundit u bë edhe më i kërkuar, sepse humori i tij është shumë i pasur dhe popullor.