Lahi Brahimaj: Klina dhe Istogu konfirmuan mbështetjen për AAK-në dhe Ramush Haradinajn president

Sot Klina dhe Istogu ia dha mbështetjen AAK-së dhe Ramush Haradinajt si president.

Përmes një postimi në FB, Lahi Brahimaj kandidat për deputet në AAK, ka falënderuar qytetarët e këtyre dy komunave për përkrahje.

Ky është postimi i Brahimajt:

Punëve të mira të Aleancës në qeveri dhe projekteve të Ramush Haradinaj pasi të bëhet president, Klina dhe Istogu e konfirmuan që janë në mbështetje të tyre, faleminderit këtyre dy qyteteve për mbështetjën e fuqishme që dhanë sot.
#AAK135
#RamushHaradinaj1
#LahiBrahimaj22

SHARE