Laboratori ShpatiMED në Klinë ofron pako speciale për bashkatdhetarët

Vetëm 50 euro ju mund t’i kryeni të gjitha analizat

Nëse nuk mundesh me ardhë te ShpatiMED stafi vjen pa pagesë tek ju

Na gjeni afër QKMF -së në Klinë

Për më shumë na kontaktoni në numrat (Viber dhe WhatsApp) 045 79 64 79 dhe 049 79 64 78

Ju mirëpresim