Labi jep donacion në Klinë prej 3750€ për 150 pako

Këngëtari i mirënjohur dhe humanisti Labinot Tahiri, sot ka qëndruar në Klinë ku është takuar me kryetarin e komunës sonë, Zenun Elezaj, ku dhuroi një donacion në vlerë 3750 € për 150 pako. Njëherit ju kujtojmë se Labi ka ndihmuar Klinën edhe më herët me 1000 maska e dorëza.

SHARE