KVF”Dukagjini” dhe KVF “Peja”me 3 nëntor ne ora 15.00

Të dielën, me datë 3 nëntor 2019, ne ora 15:00në palestrën e sporteve “Adem Jashari”, në Klinë, zhvillohet ndeshja në mes KVF “Dukagjini” dhe KVF “Peja”.
Klubit nga Peja i urojmë mirëseardhje.
KLINA.INFO DO PERCJELL LIVE KETE DOEL

SHARE