Kush mbeti mbrëmë pa gjumë për shkak të Zanfinës?

Emri saj tanimë ka kohë që është jo vetëm i njohur për publikun por mjaft i dashur
Flasim për këngëtaren Zanfina Ismajlin e cila me vite radhazi është në tregun muzikor edhe pse nuk ka qenë edhe aktive siç pritej prej saj.
Ajo ka qenë gjithmonë e rezervuar për jetën e saj private karshi mediave.

Zanfina cilësohet si një femër tërheqëse dhe mjaft e zjarrtë me linja të tonifikuara në mënyrë perfekte.

E jo edhe rastësisht duke shfaqur linjat e saj të zjarrta Zanfina mbrëmë mund të ketë lënë shumë kë pa gjumë.