KUR RA MIRDITA, RA DHE KOSOVA E KREJT SHQYPTARIA(Video)

Shqyptare. Me ane te ketyre metodave anmiqt tone, arriten te na sundojne shekuj me radhe deri ne ditet e sodit. Çdo anmik, çdo sundimtar i huaj, kur jan largua, pisellekun e kane lene pas, dreqin ne mesin tone. Metoda djallezore, duke na imponua ideologji e parti qe iu sherbejne vetem ineteresave t’anmiqve t’eger te Shqyptaris. Nje nder fatekeqsit me tragjike me te renda qe na ndodhi nga sllavo djallezoret,me ane te disa banditeve te shthurun bastarde te gjakut tone, ia arriten, na imponuan ideologjin sllavo komuniste! Ideologjin me te pa bese, me te ndyere e me urryese ne bote, si qe jane vete sllavo serrbet. Pse na ndodhin tragjedit? Pse manipulohemi nga te huajt!? Shqyptaret duhet ta pyesin vetin dhe njeri tjetrin, pse çdohere na imponohen me te keqit per lidera!?

Aty ku s’mund depertojne anmiqt, sa do dinak e sa do gjakatar qe jane, atehere perdorin djallezit e tyre, i vene ne perdorim. Krijojne djaje te brendshem ne mesin e Shqyqptareve, I pregadisin dhe i nxisin veglat perdorse , me ane te tyre u mposhte jo vetem Mirdita kreshnike, u mposhten te gjitha krahinat e Shqyptaris, sidomos ne veri, Shkoder me Malsi, Kosove e Iliride, u perdoren djallezit me te ndyra, me tinezare, e me trathetare qe jane perdore ndonejhere ne Historin e Kombit tone. Kur ra Mirdita, ra dhe Kosova e krejte Shqyptaria. Djajt e kuq, veglat sllavo komuniste shqip folse, ne duar te djajve serrbo sllave, u munduan ta shkulin, ta zhdukin rrenjen e gegnise, burimin e Shqyptarizmes se vertete. Tregojne faktet dhe perqendrimi komunisteve ne krahinat e veriut, Shkodres, Miredites, Dibres, Kosoves, Ilirides e tjera viseve te Shqyptareve Gege. Tregon vendosmenia e bishave sllavo komuniste te ndihemuar nga jugosllavet, lufte pa kompromis kunder Shqyptareve te ketyre aneve!? Tregojne menyrat qe u perdoren, tregojne vrasjet me urrejtje te pa meshiresheme. U bene torturat, gjenocidi e masakrat ndaj familjeve nacionaliste te Veriut!

Pse Shqyptaret lejojne te ndodhin te keqiat? Te perseriten çdohere e njeta e keqe pas te keqes!?

Si kjo ngjarje e dhimebeshme tragjike ka kudo ne Kosove, Iliride, Diber, ne çdo katund e krahine ku banohen me Shqyptar, kane ndodhure te njejtat krime, te njejtat masakra nga te njejtet kriminele.

Nese shikohet vetem kjo video me vemendje, s’mund durohesh pa pyetur i tronditur; Çfare rrace jane komunistet, nga kush ndikoheshin kush i urdheroje te veprojne njejte dhe me zi se bishat sllave!?

Vertete, çka deshen kriminelet e kuq sllavo komuniste, me teper se Shqyptare e Shqypni!!!