Kujtim nga ndeshja e para 20 vjetëve

Një ndeshje në mes kosovarëve dhe anglezëve u zhvillua edhe para 20 vjetëve.

Mirëpo, ajo vite më vonë e bëri namin nëpërmjet një fotografie të vetme.

Kjo lojë u luajt në lagjen Dardania të Prishtinës./Klina info/