Klinë KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Nga  TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

NS 35/10kV Klina  (kodi 52000) – (J07-Dalja Klina 1 – kodi 5200005) dhe (J09-Dalja Klina 2 – kodi 52000004) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 -15:00.

Vendet: Rrugët: Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), një pjesë e Klinës, Klinavc (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Maluzhganë, Mbi Stacion, Qendra Zejtare (një pjesë) dhe një pjesë e rrugës Tirana, Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marie Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, Sheshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga, 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha, Eqrem Qabej (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Jusuf Gërvalla (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Mahalla, Shote e Azem Galica (një pjesë), Ulqinit (një pjesë), dhe Zenel Hajdini (një pjesë)

Fshatrat: Bekaje (një pjesë), Binq, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel, Dresnik, Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë, Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë), pjesë e fshatit Tikëvesh, Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm, Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë, Berkovë, Krushevë e Vogël, Krushevë e Madhe, Pataçan, Radullovc, Ranoc, Rudicë (një pjesë) dhe Zllakuçan.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi 52000002) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Bekajë (një pjesë), Binç, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Nga  TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TR 1 (J01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 – 15:00.

Vendet: Rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marie Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, Sheshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanicë, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siçevë dhe Ujëmirë, pjesë të fshatit Klinac, Fshati Dresnik, Cerovik, Dresnik, Gllarevë, një pjesë e Klinës, Çabiq, Rixhevë, Stapanicë dhe Zabergjë, 4 konsumatorë komercial në rrugën Haxhi Zeka dhe Fabrika e Farërave në Klinë, Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perçevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit nga KOSTT-i.

SHARE