Kjo ishte epiqendra e tërmetit në Kosovë

Para pak minutash një tërmet ka ndodhur në Kosovë.

Kurse sipas Shemsi Mustafës, nga Instituti Sizmologjik i Kosovës, ky tërmet ishte me fuqi 2.9,

Sipas Mustafës epiqendra e tërmetit ishte në mes të fshatit Magure dhe Suhadoll.

Po ashtu Mustafa ka thënë që tërmeti nuk ishte i madh dhe nuk ka vend për panik, pasi që kjo lëkundje nuk paraqet rrezik./

SHARE