KH Dukagjini gjendet ne krize financiare dhe afer shuarjes.

KH Dukagjini gjendet ne krize financiare dhe afer shuarjes.
Per plot 3 vite qe nga themelimi klubi jone eshte ndihmuar nga Komuna e Klines me 3.000 euro ani pse jane premtuar njehere 3.000 euro e njehere 5.000.
Kete vit nuk e kemi as perkrahjen e Komunes se Klines e cila nuk ka ndare asnje cent per klubin tone ani pse arritem hyrjen ne Superlige.
Si pasoje e kesaj klubi nuk po mundet qe te mbuloje as shpenzimet minimale per pregaditje per sezonin e ri e lere me te bleje paisje te reja sportive apo tu jap paga lojtarve.
Ftojme te gjitha bizneset e Klines qe kan mundesi te ndihmojne klubin e qytetit qe sadopak ta zbusin kete krize,te pakten ta fillojme kete sezone ne Superlige,gje qe duket e paarritshme per momentin.

Faleminderit !