KF Dukagjini bëhet me autobus të personalizuar

Klubi futbollistik Dukagjini, nga tani edhe zyrtarisht bëhet me autobusin e tyre te personalizuar.

Ky është postimi i KF Dukagjinit në FB:

Ne vazhdën e organizimit për te krijuar kushte sa ma te mirë për futbollistët dhe shtabin teknik nga tani është siguruar edhe autobusi zyrtare i klubit, i personalizuar me logon dhe mbishkrimin “Dukagjini & Hithat”.

Për një rrugë të mbarë dhe shumë udhëtime.