Këngëve tipike shqiptare i është bashkuar edhe kënga “Bekimi i Prindërve” i këngëtarit Gjergj Tunaj

Këngëve tipike shqiptare i është bashkuar edhe kënga “Bekimi i Prindërve” i këngëtarit Gjergj Tunaj

Gjergj Tunaj

Fjala është për këngëtarin e mirënjohur Kosovar e klinas, z. Gjergj Tunaj, shkruan gazetari i pavarur shqiptar, Lekë Mrijaj.

Këngëtari në fjalë është mjaftë i pranuar dhe shumë pëlqyer jo vetëm në trevat shqiptare por edhe në rrjetet sociale.

Ai ditë më parë ka lansuar këngën e mrekullueshme dedikuar mergimtarëve e të rinjëve të të cilët e kanë braktisur atdheun ndaj edhe përmes këngës i thërret që të kthehën në atdhe.