Këngëtarja jonë 19 vjeçare Klinase Arberina Gllasoviku e njohur me emrin artistik-Rina, e cila premtonë shumë në artin skenik të muzikës

Këngëtarja jonë 19 vjeçare Klinase Alberina Gllasoviku e njohur me emrin artistik-Rina, e cila premtonë shumë në artin skenik të muzikës .
Rina ka të lansuara shumë projekte muzikore solo dhe në duet…. Tani së shpejti do plasohët më një projektë të ri muzikorë.
Rinën jemi mësuar ta shohim në shumë fusha të ndryshme si: moderatore në shumë manifestime kulturore të komunës sonë dhe së fundi është nënkryetare e shoqatës kulturore “Jehona e Dukagjinit” Klinë.
Rina ka marë pjesë në shumë festivale dhe koncerte të ndryshme brënda dhe jashtë Klinës, ajo gjithashtu është angazhuar në shumë ahëngje familjare.
Rina po ashtu është studente e Universitetit Filologjikë dega Gjuhës Shqipe në Prishtinë./Klina info