KB Dukagjini njofton që s’do të mbahet turniri i paraparë

K.B “Dukagjini” Klinë, përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka njoftuar të gjitha klubet e boksit që për shkaqe teknike do të do të mbahet turniri i paraparë për datën 5 Qershor 2021.

Ndryshe, drejtori i këtij klubi Hajdin Balaj ka kërkuar mirëkuptim dhe bashkëpunim, derisa për çdo gjë tjetër ka thënë se do informohen klubet me kohë.

SHARE