Kandidatet për deputete Drilona Jakaj dhe Drita Millaku, nga VV vizituan bizneset e Klinës.

Njoftimi i Qendres së Vetëvendosjes ne Klinë

Kandidatet për deputete Drilona Jakaj dhe Drita Millaku, së bashku me aktiviste të Qendrës së Klinës, vizituan bizneset e drejtuara nga gratë në komunën tonë.

Shqetësimet e grave, të cilat drejtojnë biznese të vogla, hasen në telashe të mëdha duke filluar nga moslirimi i asnjë muaji nga tatimi dhe mospërkrahja e institucioneve për t’i ndihmuar ato.

Ne duhet dhe do të punojmë për këto kategori.

#qeveriaKurti