Ju prezantojmë artistën e re dhe mjaft talentë Lora Vitia.

Artistët të ri të muzikës po shtohen çdo herë e më shumë, por kur ata kanë një zë unik suksesi i tyre është i garantuar. E nje nderë keto artistë është edhe Lora Vitia ajo është nga Prishtina por qe jeton dhe vepron ne Angli. Lora ka filluar të shfaq talentin e saj me cover-a të ndryshme ku këndon shumë bukur, gjithashtu po komentohet edhe për pamjen e saj dhe dukjen skenike me të cilen po paraqitet. Lora ka shumë kohë që ka nisur pasionin e sajë per muzikën dhe mjaft premtuesë në skenën muzikore e mjafton që ta dëgjoni e do të bindeni se ajo do të jetë një emër i rëndësishëm në skenën muzikore. Lora rrugëtimin e saj si këngëtare po e fillon përmes “cover” dhe me një zë të fuqishëm dhe të veçantë. Lora premton shumë në skenen muzikore, ku thotë se në të ardhmen e afërt edhe do e lansoj ndonje këngë me videoklip. Mjafton të hyni në instagramin e sajë dhe ti shihni cover-at dhe ta vlerësoni talentin që e ka Lora. Ajo është super talentë në muzikën që po e bënë deri tani, dhe po pëlqehët dhe komentohet mjaft, nga te gjithë e kjo është artistja më e re Lora Vitia.

SHARE