Jep dorëheqje aktivisti shumë vjeqar i PDK-së në Klinë !

Përmes një njoftimi në facebook,Samir Temaj nga fshati Shtupel i Klinës,ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga PDK në Klinë.
Temaj ka kontribuar shumë në këtë parti,por duhet parë situatën e fundit është i zhgenjyer me këtë parti dhe këta njerëz.
Potimii i ti i plotë

SHARE