Ja sa qytetarë votuan në Klinë deri në orën 18:00

Në Kosovë po votohet për zgjedhjet lokale, gjithsej në 38 komuna, përfshirë dhe veriun e vendit.

Derisa në Klinë deri në orën 18:00 kanë dalë afër 17 mijë votues.

Ndryshe, në këtë komunë të drejtë vote kanë 48 mijë qytetarë.

Kutitë e votimit mbyllen në orën 19:00.