Ish agjenti i SHIK-ut ftohet nga Gjykata Speciale

Edhe një dëshmitar tjetër sot është ftuar nga ana e Gjykatës Speciale për të dëshmuar. Bëhet fjalë për ish-eprorin e lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari.

Ai është ftuar nga Tribunali Special në cilësinë e dëshmitarit  dhe do të që të intervistohet për tri ditë rresht në Hagë. E ftesës, Miftari i është përgjigjur pozitivisht. Ai ka deklaruar se nuk e ka problem edhe po të intervistohet në cilësinë e të dyshuarit, pasi luftën e UÇK-së e vlerëson të drejtë.

Miftari ka njoftuar përmes një postimi në Facebook, se do të “mbikëqyret” nga një avokat nga Britania, ndërsa Gjykatën Speciale e cilëson si të padrejtë.

SHARE