Intervista e presidentit në Hagë vazhdon edhe nesër

Zyrës së Prokurorit të Specializuar në Hagë nuk i kanë mjaftuar dy ditë për të përfunduar intervistën me Presidentin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

intervista do të vazhdojë sërish nesër dhe nuk dihet se sa do të zgjatë.

Rikujtojmë se deri tani Thaçi u është përgjigjur prokurorëve në Hagë për 12 orë gjatë dy ditëve.