I riu nga komuniteti ashkali që dhunoi motrën e tij, dyshohet se ka probleme mendore

Ka përfunduar në pranga një i ri nga komuniteti ashkali, i cili dhunoi seksualisht motrën e tij të mitur, rast për të cilin ka raportuar Klina.info
Policia e Kosovës dhe njësitet hetimore janë marrë menjëherë me rastin, derisa momentalisht i dyshuari po mbahet në paraburgim.
Derisa, i njëjti dyshohet se ka probleme mendore.

Klina.info ka siguruar edhe pamje nga rasti i rëndë, por për shkak të pamjeve të ndjeshme nuk do t’i publikoi.