Heshtje zgjedhore sot në Podujevë

56

Sot në qytetin e Podujevës është heshtje zgjedhore.

Nesër do të mbahet zgjedhjet për kryetar komune në këtë qytet.

Kandidatët për të parin e këtij qyteti janë: Nexhmi Rudari(LDK), Naim Fetahu(PDK) dhe Shpejtim Bulliqi(LVV).

Vendvotimet hapën në ora 07:00 dhe mbyllen në ora 19:00