Haradinaj prezanton 13 kandidatët për kryetar të komunave, Zenun Elezaj synon dhe një mandat

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka shpalosur programin zgjedhor dhe kandidatët për zgjedhjet komunale. AAK është duket u përgatitur për zgjedhjet lokale që do të mbahen më 17 tetor të këtij viti.

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka treguar se kush janë 13 kandidatët momental për kryetar të komunave:

Agron Kuçi – Junik
Ardian Gjini – Gjakovë
Ali Krasniqi – Obiliq
Bali Muharremaj – Suharekë
Bashkim Ramosaj – Deçan
Bekë Berisha – Istog
Besnik Tahiri – Podujevë
Daut Haradinaj – Prishtinë
Faton Jakupi – Kamenicë
Mensut Ademi – Vushtrri
Rrustem Berisha – Pejë
Smajl Latifi – Rahovec
Zenun Elezaj – Klinë

SHARE