HAKI MORINA E HAP FUSHATËN NË KLINË

“Për ata që vijnë” është motoja e kandidatit Haki Morina, nr.85 në listën e PDK-së 134

Ai ka hapur fushatën në Klinë me nderime para shtatores së Mujë Krasniqit dhe bustit të Skënderbeut, së bashku më kryetarin e degës në Klinë Sokol Bashota dhe kolgët tjerë nga partia, struktura e aktivistë

Haki Morina synon të jetë kandidat më motiv për t’i shërbyer qytetarëve dhe vendit, gjë të cilën e ka bërë tashmë e 40 vite veprimtari atdhetare e intelektuale!

SHARE