Gratë dhe vajzat e Vetëvendosjes të pandalshme në Klinë

0
12

Kandidatet për Kuvendin Komunal së bashku me bartësen e listës, çdo ditë, zhvillojnë takime derë më derë, me vajzat dhe gratë e fshatrave të komunës tonë.

Sot, si asnjëherë më parë ështe i nevojshem integrimi dhe perfaqesimi i graus ne idtuticione, ne menyre qe nesser te jemi zeri i ketyre vajzave dhe grave!

Sot bashke jemi ne aktivitetet, ndersa neser do jemi bashke aty ku ju duhemi me shumti.