Gjendet gjarpri me dy koka në Kosovë

 

Një gjarpër i rrallë është gjetur para disa javësh në një fshat të Bajgorës.

Ky gjarpër është pak më shumë se një metër i gjatë dhe ka dy koka.

Ndoshta ky mund të jetë edhe hera e parë që një lloj i tillë i gjarprit është gjetur në Kosovë.

Raste të pakta raportohet edhe në vendet e tjera ku janë gjendur gjarpërinj me “dy koka”.

SHARE