General IMMO Group Fillon Shitjen e Banesav në rrugën “Hasan Prishtina”-Klinë

General IMMO Group Ju ofron objektin me një ambientin përfekt për te jetuar , me standarde me te larta të ndërtimit ,të menduara deri ne detajin e fundit ,per të ju sjellur banoreve nje jetë të kompletuar.

????️Bodrum me hapësira parkingu 4000 m2
????Parking në hapësirat e jashtme te objektit
????Hapësirë të gjelbëruar
????Infrastuktur moderne
????‍✈️Sistem te integruar per siguri
????????Sistem i ujësjellësit me te gjitha pasisjet grohe
◼️Izolim akustik ndermjet ndarjes se tipeve te banesave
????Dritare 4-stinore ,3-shtresa dhe rolet digjitale
????Lokale afarsite
????Orientim te pershtateshem qe ofron ndricim te mjaftueshëm
◼️Instalimi i fshises
????Ngrohje nën dysheme
⛽️Mbushës elektrik per veturat tuaja
????‍????Mirembajtje 24/7

Për më shumë informata klikoni në linkun
më poshtë:????
www.generalimmogroup.com
[email protected]
Viber/WhatsApp
????+383 45 600 200
????+383 49 869 906
????+41 798382987