General IMMO Group Fillon Shitjen e Banesav në rrugën “Hasan Prishtina”-Klinë

General IMMO Group Ju ofron objektin me një ambientin përfekt për te jetuar , me standarde me te larta të ndërtimit ,të menduara deri ne detajin e fundit ,per të ju sjellur banoreve nje jetë të kompletuar.

Bodrum me hapësira parkingu 4000 m2
Parking në hapësirat e jashtme te objektit
Hapësirë të gjelbëruar
Infrastuktur moderne
Sistem te integruar per siguri
Sistem i ujësjellësit me te gjitha pasisjet grohe
Izolim akustik ndermjet ndarjes se tipeve te banesave
Dritare 4-stinore ,3-shtresa dhe rolet digjitale
Lokale afarsite
Orientim te pershtateshem qe ofron ndricim te mjaftueshëm
Instalimi i fshises
Ngrohje nën dysheme
Mbushës elektrik per veturat tuaja
Mirembajtje 24/7

Për më shumë informata klikoni në linkun
më poshtë:
www.generalimmogroup.com
[email protected]
Viber/WhatsApp
+383 45 600 200
+383 49 869 906
+41 798382987