Fotografi e paparë, si dukeshin Ibrahim Rugova dhe Sabri Hamiti kur ishin të ri

Një fotografi e rrallë e presidentit historik Ibrahim Rugova është bërë publike në rrjete sociale.

Në foto shihet presidenti Rugova, Sabri Hamiti, Nana Sofë dhe Drita Rugova, familjare e presidentit.

Kjo fotografi ishte shkrepur në vitet e 70-ta kur presidenti Rugova ishte në moshë mjaft të re.