FERONIKELI barazon 2:2 me The New Saints ne Uells

Supeeeeer FERONIKELI barazon 2:2 me The New Saints ne Uells.

Barazohet rezultati për 4 minuta, Mevlan Zeka dhe Astrit Fazliu janë shënuesit.

Tag tifozin e Feronikelit.

????❤⚽️