Familja Berisha falënderon çdo person që ishte në varrim e për ngushëllime për vdekjen e familjarit Ilir Flamur Berisha

Familja Berisha falënderon miqtë, shokët e bashkëluftëtarët për ngushëllime që kanë qenë për ngushëllime për vëllanë e tyre.

Para dy ditësh nga një sëmundje e rëndë në moshën 54 vjeçare ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së, Ilir Flamur Berisha nga Gjurgjeviku i Madh.
Vëllai i të ndjerit, Bashkim Berisha ka falënderuar secilin që ka qenë në varrim dhe për ngushëllime.

“Ua kthefshim më gëzime”, ka thënë Bashkimi.