Eskalon konsulli i shkarkuar nga Konjufca: O debilla, pastrohuni, o ministër i Burdushit…!

Vendimi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, të udhëhequr nga Glauk Konufca, për shkarkimin e konsujve, ka nxitur reagime edhe nga këta të fundit.

Lutfi Bilalli, i cili deri dje shërbeu në Konsullatën e Republikës së Kosovës në Gjermani (Frankfurt), ka dhënë një deklaratë të ashpër ndaj personave që e larguan nga puna.

Ai këtë shkarkim e ka lidhur me spastrimet politike të viteve 81 dhe 90,

Megjithatë, Bilalli shpreson se forcat progresive dhe demokratike nuk do lejojnë që të vazhdojë “kjo këngë”.  “… zgjebat e revolucionarëve ta kontaminojnë Kosovën”, ka thënë ai.

Postim i plotë:

O debilla (turma pa tru) shkurtoni naj dru te shpija e hyni në banjo (pastronu ) hiqni morrat nga koka se i ashtuquajturi ministër i qeverisë Burdushi po ju hipnotizon.

A e ke ni për at ministrin e Burdushit si zgerdhihet si “Pelë e Rahoves” ai është në gëzim që u emru minister ( në qejfë të nuses), por vizitori i Burdushit i dobët dhe me njohuri të cekta i cili nuk e ka hallin e qytetarve as mirëqenjen e tyre po hall e ka rehatin dhe lluksin e vet .

Spastrime politike: 1981 , 1990 , 2020

Paria e pushtetarve : Urraaaa partizan lufta e klasave ka filluar!

Turma: t’i vrasim e t’i varni në litarë!

Ky është manifestimi i revulucionarve të rinjë.

Por forcat progresive dhe demokratike nuk do lejojnë që zgjebat e revulucionarve ta kontaminojnë Kosovën!

#PovijeKohaMbaroiDita#

LB

SHARE