Enver Hoxhaj takon struktura e PDK-së në Klinë

Faqja zyrtare e Pdk- së në Klinë ka njoftu per takimi e strukturave e PDK -së ne Kline przent edhe Enver Hoxhaj

Postim i Plot

Enver Hoxhaj
“Vazhdojmë takimet me strukturat e PDK-së edhe në Klinë dhe me kryetarin Sokol Bashota. Ky qytet ka qenë gjithnjë plot besim dhe përkushtim për të ardhmen. PDK-ja ka prioritet mirëqenien e qytetarëve në Klinë dhe kudo në Kosovë. Prandaj PDK-ja në Klinë, në këto zgjedhje do të dalë edhe më e fortë!”