Ekskluzive, ky do të jetë Drejtori i Arsimit në Klinë

Burime të Klina.info mëson se Dr.Sc.Qemajl Sejdiu do të emërohet Drejtor i Arsimit në Klinë.

Sejdiu ka përvojë mbi 10 vjeçare në Universitet Publik dhe Ligjërues në Kolegjin Fama.

Ai vjen nga fshati Grabanicë e Klinës.

Pritet që të bëhet emërimi nga kryetari Zenun Elezaj