Edhe dy rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 137 raste me Covid-19 në Kosovë, 49 të shëruar dhe 1 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy person nga Klina, më saktësisht nga fshati Sferkë 1persn dhe nga Dollova 1 person me Covud-19