Edhe 9 raste nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 609 raste me Covid-19 në Kosovë, 350 të shëruar dhe 13 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 9 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Zajm 1 persona dhe nga Klina 8 persona me Covud-19

SHARE